Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας από τη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας


Ολοκληρώθηκε από τη ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, μια σημαντική προσπάθεια στήριξης των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Ελασσόνα, με την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές δημοτών και συλλόγων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής των κατοίκων της Αλμωπίας.

Με μεγάλη συγκίνηση λάβαμε άμεσα, ευχαριστήριο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας, το οποίο και σας κοινοποιούμε.

Η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, συμμετέχει και στηρίζει ενεργά κάθε πράξη αλληλεγγύης που έχεις ως στόχο, την στήριξη των συνανθρώπων μας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.


ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *