Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Δράσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Πρασίνου Δήμου Αλμωπίας


Συνεχίστηκαν με αμείωτους ρυθμούς κατά την προηγούμενη εβδομάδα, οι εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων σε Κοινότητες του Δήμου μας.

Στην Αριδαία, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κατά μήκους του ανατολικού περιφερειακού και γύρω από το Δημοτικό στάδιο, της Βόρειας εισόδου της πόλης , στην περιοχή του Κέντρου Υγείας και σε όλους τους χώρους πρασίνου.

Στις Κοινότητες Κωνσταντίας, Λουτρακίου και Σαρακηνών πραγματοποιήθηκαν χωματουργικές εργασίες, διάνοιξη αγροτικών δρόμων και καθαρισμός αυλακών. Επίσης έχει ξεκινήσει η επισκευή τσιμενταύλακων στις Κοινότητες Φούστανης και Φιλώτειας.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου κοινοχρήστων χώρων και Κοιμητηρίων στις Κοινότητες Εξαπλατάνου, Πολυκάρπης, Μεγαπλατάνου – Μοναστηρακίου, Δωροθέας – Αγάθης, Σωσάνδρας, Φούστανης και Νότιας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού αυλακών καθώς και καθαρισμός και συντήρηση πρασίνου στις πλατείες, σε δημόσιους χώρους και στα κοιμητήρια της Κοινότητας Γαρεφείου.

Στην Κοινότητα Αψάλου, έγινε συντήρηση στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος και εργασίες ελαιοχρωματισμού.

Καθημερινά, εκτελούνται οικοδομικές εργασίες, ελαιοχρωματισμοί και κλαδέματα επικίνδυνων δένδρων.

Τα συνεργεία Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας, συνεχίζουν τις εργασίες σε όλες τις Κοινότητες, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας. Απαντάμε στα αιτήματα των Δημοτών και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με πράξεις, που καλυτερεύουν την εικόνα της Αλμωπίας.


Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *