Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Δελτίο Τύπου για τα εξεταστικά κέντρα ΚΠΓ Ιουνίου 2021


Οι εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στις 5 Ιουνίου 2021 και στις 6 Ιουνίου 2021, στις γλώσσες Αγγλική (Α,Β), Γαλλική (Α,Β), Γερμανική (Α,Β), Ιταλική (Β) και Ισπανική (Β), θα πραγματοποιηθούν στο 2ο ΓΕΛ Έδεσσας (διεύθυνση: Μελίνας Μερκούρη 18 - Έδεσσα, τηλέφωνο: 23810 28188, e-mail: mail@2lyk-edess.pel.sch.gr).

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις επιπέδου Γ (Γ1 & Γ2) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική θα πραγματοποιηθούν σε εξεταστικά κέντρα της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Επίσης, η εξέταση των υποψηφίων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που δήλωσαν στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη, θα γίνει στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Προέκταση Εγνατίας 118, Τ.Κ. 55535, τηλ. 2310 300828, e-mail: mail@gym-mous-thess.thess.sch.gr.




Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΕΜΤΖΕΣ

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *