Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ευχαριστήρια επιστολή Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας


Οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους μαθητές του 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», οι οποίοι στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην ευρωπαϊκή δράση eTwinning με τίτλο "Math & Art & Poetry" (Μαθηματικά, Τέχνη και Ποίηση), αποφάσισαν να δωρίσουν στο σχολείο μας τους πίνακες ζωγραφικής που δημιούργησαν, για την επίτευξη και ολοκλήρωση των στόχων του προγράμματος.

Οι μαθήτριες/τές Γεωργία Δημοπούλου, Μαρία Ιωάννου, Δήμητρα Χατζή, Αγάπη Παπαδοπούλου, Φωτεινή Σιώπη, Δέσποινα Δήμου και Πέτρος Λιανός, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Χριστοπούλου Γιολάντας (υπεύθυνης του προγράμματος), μελέτησαν διάσημους ζωγράφους που χρησιμοποίησαν γεωμετρικά σχήματα ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και το αποτέλεσμα της έμπνευσης και της προσπάθειάς τους ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Τους ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική τους χειρονομία και τους διαβεβαιώνουμε ότι τα έργα τους από σήμερα θα στολίζουν τις αίθουσες, τα εργαστήρια και τα γραφεία του σχολείου μας.

Με εκτίμηση.

Βασδάρης Αναστάσιος

Δ/ντής ΕΕΕΕΚ Αριδαίας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *