Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΦΟ Αριδαίας: Ανακοίνωση Ρόστερ 2021-22


Χωρίς να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας από πέρυσι, έχοντας ως στόχο τη χαρά του παιχνιδιού και την καλύτερη δυνατή πορεία στον 5ο όμιλο της Γ´ Εθνικής, για να ικανοποιήσουμε την πόλη και τον κόσμο της Αριδαίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το φετινό μας ρόστερ.


Στην ομάδα μας ανανέωσαν οι παρακάτω αθλητές:


Μακρόπουλος Δημήτριος
Τοπαλίδης Θεόδωρος
Θωμαΐδης Φώτης
Καραμπέκης Δημήτριος
Φόρογλου Γεώργιος
Γκαβέζος Άρης
Μπακιρτζής Κωνσταντίνος
Γιώρτσιος Αθανάσιος


Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του Κωνσταντίνου Πυδαράκη που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση στη Γ´ Εθνικη και προωθούμε στην αντρική ομάδα τους αθλητές:


Αμπάρη Δημήτριο
Πετρούδη Δημήτριο
Παντή Δημήτριο


Να ευχαριστήσουμε τους αθλητές Πέτκο Λάζαρο και Συμεών Παπαδόπουλο για την προσφορά τους στην ομάδα και του τελευταίου για την προσφορά του και στην ακαδημία μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Τέλος ενημερώνουμε πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 30 Αυγούστου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *