Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Συμμετοχή μαθητών/καθηγητών 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σε κινητικότητα προγράμματος ERASMUS+ To Βee or Νot to Βee in Νature στην Ιταλία


Το σχολείο μας συμμετείχε από 11/10/2021 έως και 22/10/221 σε συνάντηση ανταλλαγής μαθητών για το πρόγραμμα To Βee or Νot to Βee in Νature (2019-1-FR01-KA201-062046) μαζί με σχολεία από το Ρεουνιόν, την Ιταλία, την Τουρκία και την Βουλγαρία.


Οι μαθήτριές μας Κιρκενίδου Ραφαέλα , Χοροζάνη Ραφαέλα, Συμεωνίδου Αναστασία και οι εκπαιδευτικοί Καραθάνου Μαγδαληνή, Μαντή Ευαγγελία, Ζλεντίδου Κρυσταλλένια και Παντελίδης Κοσμάς , συμμετείχαν σε δράσεις για την βιωσιμότητα των μελισσών, παρασκεύασαν προϊόντα από μέλι και κερί , γνώρισαν το εκπαιδευτικό σύστημα της γειτονικής χώρας και ανέπτυξαν δεξιότητες γλώσσας και επικοινωνίας. Οι επόμενες συναντήσεις προγραμματίζονται για την Βουλγαρία , το Ρεουνιόν και την Τουρκία τους επόμενους μήνες.


Για ενημέρωση και πληροφορίες συμμετοχής των παιδιών σας στα προγράμματα αυτά, το σχολείο μας παραμένει στην διάθεσή σας.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *