Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Τι πληρώνουν τα επιδόματα ΟΑΕΔ - ΟΠΕΚΕΠΕ & το Επίδομα 534 ευρώ


ΟΑΕΔ - Επιδόματα: Τι πληρώνει μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου


Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές στους δικαιούχους


Μπαράζ πληρωμών σε δικαιούχους επιδομάτων, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιεί ο ΟΑΕΔ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από τον ΟΑΕΔ, θα γίνουν οι εξής καταβολές:
25 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 66.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
24 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 5.500 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
700.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.


ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 20,3 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους

Οι ενισχύσεις θα πιστωθούν σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων

Στην πίστωση 20,3 εκατ. ευρώ προχωρά την Πέμπτη ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) σε δικαιούχους για τα καθεστώτα των άμεσων ενισχύσεων και των ενισχύσεων μικρών νησιών του Αιγαίου και για επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο ΟΠΕΚΕΠΕ «ολοκλήρωσε τον υπολογισμό πληρωμής συνολικού ποσού 3.519.447,79 ευρώ για τα καθεστώτα των άμεσων ενισχύσεων και των ενισχύσεων στα μικρά νησιά Αιγαίου Πελάγους (ΜΝΑ) για τις αιτήσεις του 2020». «Οι ενισχύσεις θα πιστωθούν σταδιακά στους λογαριασμούς των δικαιούχων, μαζί με την επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας ύψους 16.864.458,27 ευρώ. Με την πληρωμή αυτή, ο Οργανισμός ολοκληρώνει τις πληρωμές για τις αιτήσεις 2020, έχοντας καταβάλλει συνολικά το ποσό των περίπου 2 δισ. ευρώ», προστίθεται στην ανακοίνωση.


Επίδομα 534 ευρώ: Πληρωμή για Σεπτέμβριο - Ποιοι οι δικαιούχοι τον Οκτώβριο


Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που μπορούν να θέσουν το προσωπικό που απασχολούν σε αναστολή σύμβασης με επίδομα 534 ευρώ τον Οκτώβριο

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθεί το επίδομα 534 ευρώ στους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τους τέθηκαν σε αναστολή τον μήνα Σεπτέμβριο. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες πληρωμές:
Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή για τον μήνα Σεπτέμβριο
Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για καλλιτέχνες, ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2021)
Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για εργαζομένους με δικαίωμα επαναπρόσληψης (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2021)

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που μπορούν να θέσουν το προσωπικό που απασχολούν σε αναστολή σύμβασης τον Οκτώβριο είναι οι εξής:


77.39.19.03 - Υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού εκθέσεων
79.90.32 - Υπηρεσίες κρατήσεων για συνεδριακά κέντρα και εκθεσιακούς χώρους
82.30 - Οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων
88.10.11 - Υπηρεσίες επίσκεψης και παροχής υποστήριξης σε ηλικιωμένους
93.29.19.05 - Υπηρεσίες παιδότοπου
94.99.16 - Υπηρεσίες που παρέχονται από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ενώσεις

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *