Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ευχετήρια επιστολή Κοινωνίας σε Κίνηση προς το σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ.κ. Καλλίνικο


Μητροπολίτην Καστορίας κ.κ. Καλλίνικο

Σεβασμιώτατε…

Από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας κριθήκατε Άξιος μεταξύ Αξίων.

Οι πολίτες της Πέλλας, του Δήμου μας και κυρίως οι πολίτες της γενέθλιας πόλης σας, πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη χαρά την είδηση εκλογής σας στη θέση του προκαθήμενου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς.

Όλα τα μέλη της «Κοινωνίας σε Κίνηση» και εγώ προσωπικά σας απευθύνουμε εκ βαθέων προσρήσεις κι ευχές για την ανάδειξη σας στο μέγιστο αυτό βαθμό της Ιεροσύνης.

Η εκλογή σας σε επισκοπικό θρόνο της Μακεδονίας τίμα την πόλη μας και την τοπική μας Εκκλησία, μέλος της οποίας διατελέσατε στα νεανικά σας χρόνια.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο πνευματικός πλούτος, η ψυχική ευγένεια και η εκκλησιαστική εμπειρία που διαθέτετε, θα σας αναδείξει άξιον Ιεράρχη της Εκκλησίας μας.

Επιπλέον, είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Άγιος Καλλίνικος, το όνομα του οποίου έχετε την τιμή να φέρετε, θα σας δίνει δύναμη και υπομονή ώστε να διακονήσετε με Αγάπη Διάκριση και Δικαιοσύνη το ποίμνιο σας.

Ευχόμαστε ολόψυχα η Χάρις του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να ενισχύει το πολυσχιδές πνευματικό και κοινωνικό ποιμαντορικό σας έργο.

Έτη πολλά και ευλογημένα.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Τσεπκεντζής

Επικεφαλής «Κοινωνία σε Κίνηση»0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *