Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Από την Αριδαία στο Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε στην Λεμεσό της Κύπρου ο Κουκουσέλης Γιάννης


Στις 22-24 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί το Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε στην Λεμεσό της Κύπρου για τις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και Ανδρών Γυναικών. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέχει και η Εθνική Ελλάδας Καράτε.

Είναι πολύ ισχυρό πρωτάθλημα με πληθώρα από ισχυρές χώρες της Ευρώπης αλλά και από χώρες της Μεσογείου που έχουν παράδοση και επιτυχίες σε διεθνείς διοργανώσεις.
 
Στην ομάδα της Εθνικής Ελλάδας συμμετέχει και ο αθλητής του συλλόγου μας Κουκουσέλης Γιάννης στην κατηγορία ΚΑΤΑ Νέων Ανδρών και προετοιμάζεται για την διοργάνωση αυτή.
 
Πρόσφατα ο πρωταθλητής μας συμμετείχε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην μεγάλη κατηγορία και μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία καθώς δεν είναι η κατηγορία του και ο σύλλογος συγχαίρει τον αθλητή του.
Ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή επιτυχία στους αγώνες όπως και σε όλους τους αθλητές της Εθνικής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *