Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Διάκριση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου»


Σε μια πολύ συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Σαράφειο Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, τιμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου», για την μεγάλη του συμμετοχή στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και την συμβολή του στην πραγματοποίηση των ευχών παιδιών που νοσούν από σοβαρές παθήσεις.

Η επιτυχία αυτή ανήκει σε όλους όσους στηρίζουν την δράση και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη δύναμη να μοιράζουμε χαμόγελα και ελπίδα! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και ανακοινώνουμε ότι και αυτή την χρονιά μπορείτε να προμηθευτείτε τα αστεράκια σας από τους μαθητές μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *