Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Βόλλεϊ Α2 Γυναικών: Ίκαρος Έδεσσας - Γαια Δράμας 3-0 σετ


Ξεκινώντας τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α2 εθνική κατηγορία, η γυναικεία ομάδα του Ίκαρου Έδεσσας επιβλήθηκε 3-0 απέναντι στην αγωνιστική ομάδα Γαία Δράμας.

Η ομάδα βόλεϋ της πόλης μας ήταν συγκεντρωμένη και αποτελεσματική από την αρχή του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη. Οι αθλήτριες του Ίκαρου πίστεψαν στις δυνατότητές τους προφέροντας θέαμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό της γυναικείας ομάδας σε αυτή την προσπάθειά μας στην Α2 εθνική κατηγορία, τους μικρούς και μεγάλους φιλάθλους που είναι δίπλα μας, τις αθλήτριες οι οποίες με όρεξη και θέληση προσπαθούν για το καλύτερο, καθώς και τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και την προπονήτρια Ευτυχία Ρέτζιου η οποία βρίσκεται στο πλευρό των κοριτσιών.

Σύνθεση: (Ρέτζιου Ευτυχία) Χρήστου Ελπ., Παπαδοπούλου Φ., Καλέιτση Ευα., Ιωαννίδου Μαρ., Σταυρίδου Αικ., Κυβελίδου Αθ., Τερζόγλου Ι. (λ), Γκοτζαμάνη Αλ., Πορτοκαλίδου Σ., Καρτσαμάρη Ραφ., Τοτίδου Αικ., Καρτσώλη Ε.

Ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία σε όλες τις ομάδες!

Το ερχόμενο Σάββατο:
Το γυναικείο τμήμα του Ίκαρου Έδεσσας θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης

Το αντρικό τμήμα του Ίκαρου Έδεσσας ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Α2 εθνική κατηγορία. Έχοντας πρεμιέρα το Σάββατο 6/11 ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Έδεσσας.

Τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχουν εκτός έδρας αγώνες την Κυριακή 7/11
το παιδικό (αγόρια Κ18) στο ΔΑΚ Σκύδρας απέναντι στην ομάδα Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας στις 18:00 και οι κορασίδες (κορίτσια Κ18) στο ΔΑΚ Σκύδρας απέναντι στην ομάδα Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας στις 16:00
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *