Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας προς ενημέρωση των πολιτών


Ο Δήμος Αλμωπίας, ενημερώνει τους πολίτες, πώς δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για διασπορά από την δράση των Κινητών Ιατρικών Μονάδων, καθώς το μέλος το κρούσμα βρέθηκε πριν την έναρξή της δράσης.

Ακολουθεί η ενημέρωση από την συντονίστρια των Κινητών Ιατρικών Μονάδων:

Καλημέρα σας

Σε συνέχεια της ενημέρωσής σας για το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας- Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα για την αποστολή στους Προμάχους:

Τα μέλη της ομάδας των ΚΙΜ, ακολουθώντας τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, έχουν εμβολιαστεί κατά της νόσου COVID-19.

Πριν την έναρξη των ιατρείων η ομάδα υποβάλλεται σε rapid test για την ασφαλή διεξαγωγή του προγράμματος.

Στην ομάδα που βρισκόταν στους Προμάχους, μέλος αυτής, βρέθηκε θετικό, πριν την έναρξη των ιατρείων, ως εκ τούτου θα πρέπει να σταματήσει η αποστολή και η ομάδα να επιστρέψει, για την διασφάλιση της υγείας της ομάδας και των ωφελούμενων.

Η αποστολή θα αναπρογραμματιστεί σε δεύτερο χρόνο, δεδομένου ότι η συμμέτοχη ήταν μεγάλη και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική συνεργασία.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,

Έλλη Κυρίτση

Συντονίστρια Κινητών Ιατρικών Μονάδων


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *