Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Μετάλλιο για την Αλμωπία στους Βαλκανικούς αγώνες καράτε


Χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες Καράτε ο αθλητής του συλλόγου Καράτε «Η ΑΛΜΩΠΙΑ» Κουκουσέλης Γιάννης μετά από εξαιρετική προσπάθεια στην Ριέκα της Κροατίας στις 26 Νοεμβρίου. Σε μια κατηγορία με είκοσι τρεις αθλητές και με πολύ καλό επίπεδο ο Κουκουσέλης Γιάννης κατάφερε πάλι να ανέβει στο βάθρο ένα μήνα μετά την επιτυχία του στους Μεσογειακούς αγώνες. Νίκησε στον μικρό τελικό τον Σέρβο αθλητή, ενώ η συνολική απόδοση του θα μπορούσε να τον φέρει και σε υψηλότερη θέση καθώς πολλά πράγματα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Η εμφάνιση του αθλητή μας ήταν εξαιρετική και ο σύλλογος τον συγχαίρει για την προσπάθεια του και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συγχαρητήρια Γιάννη! Μας κάνεις όλους υπερήφανους στην Αλμωπία!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *