Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμος Σκύδρας ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στην καμπάνια κατά του καρκίνου του πνεύμονα


Ο Δήμος Σκύδρας, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και του ΚΕΠ Υγείας συμμετείχε στην υποστήριξη της ενημερωτικής καμπάνιας για την πρόληψη και τη φροντίδα του καρκίνου του πνεύμονα.

Η συγκεκριμένη καμπάνια πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά σ΄όλη τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου του 2021 με διοργανωτή το μη κερδοσκοπικό φορέα FairLife, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.). Κεντρικό μήνυμα των εκδηλώσεων του ενημερωτικού προγράμματος ήταν: «Η ζωή να κόβει την ανάσα κι όχι ο καρκίνος του πνεύμονα».

Με την ευκαιρία, ας επισημανθεί το εξής: όπως συχνά τονίζουν οι αρμόδιοι φορείς και η επιστημονική κοινότητα ο προληπτικός έλεγχος για την κατάσταση της υγείας μας, όχι μόνον στην περίπτωση του καρκίνου του πνεύμονα αλλά γενικότερα, είναι πολλές φορές προστατευτικός και σωτήριος για την υγεία και τη ζωή μας. Και παρότι γνωρίζουμε όλοι μας την καθοριστική σημασία, τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα των προληπτικών ελέγχων, εντούτοις, συχνά καθυστερούμε να τους κάνουμε ή τους παραβλέπουμε με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ποιότητα και την πορεία της υγείας και της ζωής μας.

Μαζί με την υποστήριξη της ενημερωτικής καμπάνιας ο Δήμος Σκύδρας - ως συμβολική ενέργεια - κράτησε φωταγωγημένο το Δημαρχείο κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων σαββατοκύριακων του Νοεμβρίου.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τη FairLife και την Κ.Ε.Δ.Ε.

Με την πρόληψη, τη φροντίδα, την προτροπή, την ενθάρρυνση, την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία βγαίνουμε νικητές!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *