Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεά υλικού από το Δήμο Αλμωπίας στο Χαμόγελο του Παιδιού


Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Γιάντση Δημήτριο(Κοινωνικής Πολιτικής) και Νάνου Πολυξένη (Καθαριότητας, Συντήρησης Πρασίνου& Ανακύκλωσης) προέβησαν σε μια κίνηση αγάπης.

Μέσα από το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμόζεται σε κάθε τμήμα του Δήμου, έγινε διαλογή των κλινοσκεπασμάτων των παιδικών σταθμών, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται και με τη συνδρομή του προσωπικού του Εργοταξίου, μεταφέρθηκαν στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας ζεστασιά στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού, εδώ και 25 χρόνια έχει βρεθεί δίπλα σε περισσότερα από 1.700.000 Παιδιά που έχουν χρειαστεί τη βοήθειά του. Η Εθνική Γραμμή SOS για τα Παιδιά 1056 λειτουργεί 24 ώρες, 365 ημέρες το

χρόνο. Ο Δήμος Αλμωπίας, στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε αντίστοιχη προσπάθεια καταπολέμησης της φτώχειας και εξάλειψης της βίας και ανάλογες δράσεις θα εκπονούνται όλο και πιο συχνά.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *