Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Αλμωπίας: Ανακοίνωση για την Απογραφή Πληθυσμού - Κατοικιών


Σας ενημερώνουμε ότι η Γ’ φάση της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών, θα διεξαχθεί από αύριο Τρίτη 15 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και αφορά την απογραφή πολιτών, που ΔΕΝ απογράφηκαν στην κανονική περίοδο της Απογραφής.

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο μέχρι και τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 17:00 στο γραφείο των Αντιδημάρχων στο Ισόγειο. Απαραίτητο να γνωρίζουν το προσωπικό τους ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, αλλά και όσων άλλων μελών του νοικοκυριού τους, θέλουν να απογράψουν.

Για την είσοδο των πολιτών στο Δημαρχείο είναι απαραίτητη η ένδειξη πιστοποιητικού νόσησης/εμβολιασμού ή βεβαίωση αρνητικού rapid test/PCR.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ. της ΕΛΣΤΑΤ Έδεσσας 2381021776, 2381051163 και e-mail: edessa@statistics.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *