Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβούλου Σκύδρας


Ενώπιον της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου ορκίστηκε ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας Κωνσταντίνος Καρασαρλίδης του Διογένη, στη θέση του παραιτηθέντα Πρόδρομου Αλατζά.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στο Δημαρχείο, το μεσημέρι της Τρίτης 8 Φεβρουαρίου 2022, με την παρουσία της Πρακτικογράφου/Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας Νικολίτσας Κολοβού.

Ο κ. Καρασαρλίδης ενημερώθηκε σε πρώτη φάση για τον τρόπο συμμετοχής του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κι ό,τι απορρέει απ΄αυτήν.

Η Δήμαρχος πρόσφερε στον νέο Δημοτικό Σύμβουλο ένα αντίτυπο του βιβλίου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ – Ήτοι Λόγος Περί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ.

Η τελετή ορκωμοσίας ολοκληρώθηκε με τις αμοιβαίες ευχές για υγεία και καλή συνεργασία.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *