Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Ενημέρωση Δημάρχου Αλμωπίας σχετικά με τα προβλήματα από την κακοκαιρία


Μεγάλα προβλήματα προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα από τους δυνατούς ανέμους δημιουργήθηκαν στο Δήμο Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα παρουσιαστήκαν προβλήματα στην πόλη της Αριδαίας καθώς ξεριζώθηκαν δεκάδες δέντρα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο σύνολο του Δήμου μας.

Ακόμη υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, είχαμε πτώσεις στύλων της ΔΕΗ, φωτιά σε κατοικία στον οικισμό Ροδωνιάς, μεγάλης έκτασης ζημιές στα αγροκτήματα σπαραγγιών και γενικά μεγάλα προβλήματα από τις μετακινήσεις των κάδων απορριμμάτων. Τα συνεργεία του Δήμου, η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, η ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΥΑ, φίλοι ιδιώτες υλοτόμοι καθώς και απλοί πολίτες συμμετέχουν ακόμα και τώρα στο κάλεσμα μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Επίσης έχουμε προβλήματα από πτώσεις δέντρων και σε κοιμητήρια της περιοχής καθώς και σε σχολικές μονάδες.

Απευθύνω έκκληση στους δημότες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους καθώς σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, οι δυνατοί άνεμοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *