Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Εκδήλωση του 1oυ ΕΠΑΛ Αριδαίας και του Συλλόγου "Προσφοράς Ζωής" για την αιμοδοσία


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από τον κο Ράπτη Νίκο – Δ/ντης και την κα Μαντά Αριάδνη – καθηγήτρια του 1 ου ΕΠΑΛ Αριδαίας “Νίκανδρος Παπαϊωάννου” για ενημέρωση των μαθητών σχετικά με την προσφορά αίματος και των παραγώγων του.Στην εκδήλωση εκτός από το Σύλλογο Προσφορά Ζωής, παρευρέθηκαν οι γιατροί της αιμοδοσίας του Γ.Ν. Έδεσσας οι οποίοι πραγματοποίησαν αιμοδοσία σε χώρο του σχολείου και η εθελοντική ομάδα ¨Ανδρόνικος” της Πτολεμαίδας.

Οι μαθητές που ήταν άνω των 18 χρονών μπορούσαν να δώσουν αίμα καθώς και να γραφτούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Οι μαθητές κάτω των 18 ενημερώθηκαν για το πως μπορούν να δώσουν αίμα και τα παράγωγά καθώς είναι οι αυριανοί αιμοδότες. Σίγουρα, κάποια από τα παιδιά που παρακολούθησαν την εκδήλωση αυτή, θα γίνουν οι αυριανοί εθελοντές αιμοδότες και δωρητές μυελού των οστών.

Διανεμήθηκαν φυλλάδια στους μαθητές του Συλλόγου “Προσφορά Ζωής” και της ομάδας “Εθελοντισμός Ανδρόνικος”.

Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν από τους μαθητές του ΕΠΑΛ γλαστράκια και καπέλα ως ευχαριστώ.

Συγχαρητήρια στο Δ/ντη του λυκείου κο Ράπτη, την κα Μαντά, τους μαθητές και σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση.

Ευχαριστούμε θερμά που με την εκδήλωση αυτή δείξατε στους μαθητές έναν από τους μεγάλους δρόμους του εθελοντισμού.

“Όλοι μαζί γινόμαστε καλύτεροι”

 

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *