Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

6η Ανθοέκθεση Σκύδρας 2023


Η Άνοιξη και η Ανθοέκθεση Σκύδρας πάνε μαζί!

Ο Δήμος Σκύδρας έχει ξεκινήσει και συνεχίζει με μεράκι, όπως κάθε φορά, τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση της 6ης Ανθοέκθεσης που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σαφραμπόλεως από την Τετάρτη 26 Απριλίου έως την Κυριακή 30 Απριλίου 2023. Στο πλαίσιο αυτό προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται).

Η αίτηση κατατίθεται με τους εξής τρόπους:

α) ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Kolumparip@skydra.gov.gr

β) ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δημαρχείο Σκύδρας, Εθνικής Αντίστασης 20, Τ.Κ. 58500 Σκύδρα, με την ένδειξη πάνω στο φάκελο «Αίτηση συμμετοχής εκθέτη στην 6η Ανθοέκθεση Σκύδρας».

γ) αυτοπροσώπως: Δημαρχείο Σκύδρας, Τμήμα Περιβάλλοντος και Πράσινου, γραφείο 4.

Η προθεσμία κατάθεσης της αίτησης ξεκινάει από την Τετάρτη 22 Μαρτίου κι ολοκληρώνεται τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023 κι ώρα 14:00’. Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στο αρμόδιο στέλεχος Πετρίνα Κολυμπάρη, τηλ: 2381351881.

Την ευθύνη και το συντονισμό της 6ης Ανθοέκθεσης έχει η Αντιδήμαρχος Μαρία Γιακαμόζη, τηλ: 6974966868 και 2381351804.

Ποικίλες εκδηλώσεις θα εμπλουτίσουν την 6η Ανθοέκθεση που θα είναι πραγματικά μια ανοιξιάτικη γιορτή για όλους!
 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *