Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα 1ου Γυμνασίου Αριδαίας


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' τάξης που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους "Αγώνες Αυθόρμητου Λόγου" στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών κας Νικολαΐδου Γεωργίας και κου Βαχάρογλου Ευστράτιου.

Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και το Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ02 Φιλολόγων κ. Γκανάκα Ιωάννη και πραγματοποιήθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023. Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι παρακάτω μαθητές:

1) Πανηγυράκη Μαρίνα 2ο βραβείο

2) Αϊναλίδου Μαγδαληνή 3ο βραβείο

Αξιέπαινη συμμετοχή είχαν οι μαθητές:

1) Αβραάμ Σταυρούλα

2) Δούμος ΧρήστοςΑπό τη Δ/νση

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *