Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Έργο αναδιαμόρφωσης του χώρου πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Αριδαίας, συνολικού προϋπολογισμού 414.586,39 €


Ένα νέο έργο το οποίο θα δώσει άλλη μορφή σε ένα χώρο ο οποίος για πολλά χρόνια παρέμενε ανεκμετάλλευτος, υλοποιεί σύντομα η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας.

Πρόκειται για την αναδιαμόρφωση του χώρου πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Αριδαίας, ο οποίος είναι χώρος πρασίνου και άθλησης και χρήζει αναβάθμισης.

Δημιουργούμε έναν ακόμα πόλο έλξης σε ένα σημείο της Αριδαίας στο οποίο η πόλη επεκτείνεται.

Δίνουμε έμφαση με σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό στην βελτίωση των χώρων αναψυχής και τους αποδίδουμε στους πολίτες.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 414.586,39 € και περιλαμβάνει την δημιουργία ενός χώρου αναψυχής για εφήβους και παιδιά, με τη δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου 5x5, τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής, κατασκευή κτιστών καθισμάτων, τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων, βρυσών, σταντ για ποδήλατα κλπ. και την κατάλληλη φύτευση του χώρου με καλλωπιστικά δέντρα και θάμνους τα οποία είναι ανθεκτικά στις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής. Ακόμη προβλέπεται η επίστρωση των δαπέδων του κυρίου διαδρόμου με κυβόλιθο και στους χώρους άθλησης, η τοποθέτηση ελαστικών δαπέδων ασφαλείας.

Με την ολοκλήρωση του έργου, θα παραδοθεί στους δημότες, ένας χώρος αναψυχής οποίος θα πληροί όλα τα σύγχρονα στάνταρ, θα είναι ασφαλής και καλαίσθητος και θα αλλάξει άρδην την εικόνα της περιοχής. Αυτό θα επιτευχθεί κυρίως με την ιδιαίτερη έμφαση που θα δοθεί στην φύτευση, εφαρμόζοντας τις αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού.

Το έργο έχει δημοπρατηθεί και περιμένουμε να υπογραφεί η σύμβαση ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Η δημοτική αρχή, συνεχίζει να κάνει παρεμβάσεις οι οποίες, θα αλλάξουν την εικόνα χώρων, οι οποίοι ανήκουν στους δημότες και πρέπει να εκσυγχρονιστούν, ώστε να μπορούν να είναι προσβάσιμοι και χρηστικοί σε όλους.


Δεν δημιουργούμε ψευδαισθήσεις ούτε και ασχολούμαστε με μεθόδους λαϊκισμού.

Εργαζόμαστε μεθοδικά και μιλάμε με αποτελέσματα!


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΙΔΗΣ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *