Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Στον «αέρα» η νέα ιστοσελίδα του Δήμου


Η νέα ιστοσελίδα του Δήμου, βρίσκεται από τις 13 Ιουλίου 2023, πιλοτικά στον «αέρα».

Εικαστικά ανανεωμένη και τεχνικά πλήρως αναβαθμισμένη, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας www.dimosalmopias.gov.gr διαθέτει πλέον νέα ψηφιακά εργαλεία -φιλικά προς όλους τους χρήστες .

Η νέα ιστοσελίδα είναι σύγχρονη, καλαίσθητη, λειτουργική και φιλική προς τα ΑμεΑ, παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και πληροφορίες και φιλοδοξεί να αποτελέσει στο εξής, ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας με τους πολίτες, με πλούσιο περιεχόμενο, χρήσιμα εργαλεία, διασυνδέσεις και εφαρμογές με στόχο την άμεση ενημέρωση και την ενίσχυση της διαδραστικότητας που θα πρέπει να παρέχει ο Δήμος στους δημότες

Η ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας είναι διασυνδεμένη με την βασική ψηφιακή πύλη των Λουτρών Λουτρακίου Α.Ε. www.loutrapozar.gr καθώς και τις επίσημες ιστοσελίδες της ΔΕΥΑΑ www.deyaalmopias.gr και του ΚΕΚΠΑ www.kekpaalmopias.gr .

Επίσης, μέσω σχετικής διασύνδεσης με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας | https://civilprotection.gov.gr , ο πολίτης μπορεί να αναζητήσει χρήσιμες πληροφορίες.

Μέσα από τις σελίδες του νέου portal ο πολίτης μπορεί να αντλήσει, επίσης, πληροφορίες για τις υπηρεσίες του Δήμου (νέα, ανακοινώσεις, προκηρύξεις, επικοινωνία, κλπ) αλλά και να γνωρίσει την περιοχή και την ιστορία του.

Στα πλαίσια, της πιλοτικής λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας του Δήμου Αλμωπίας, δίνεται η δυνατότητα υποβολής προτάσεων-παρατηρήσεων, προκειμένου να καταστεί αυτή, ακόμα πιο χρηστική και λειτουργική. Η προθεσμία είναι, έως τη Δευτέρα 31-7-2023 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: genikos@0598.syzefxis.gov.gr

Από το Δήμο Αλμωπίας


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *