Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Μια αξέχαστη εμπειρία στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου της Έδεσσας!


Μια αξέχαστη εμπειρία θα ζήσουμε σίγουρα και φέτος,το Σάββατο 30/9 όσοι συμμετέχουμε στο 2ο Loggos picnic Film Festival ,που θα πραγματοποιηθεί ΜΕΣΑ στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου της Έδεσσας! 

 Για δεύτερη χρονιά στην ιστορία του εμβληματικού Αρχαιολογικού Χώρου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θερινό σινεμά,με μια από τις πιο αγαπημένες ιστορικές ταινίες όλων των εποχών, "ο Άγγλος ασθενής" και φυσικά ένα μεγάλο Πικ Νικ κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό!

Αγαπημένοι “picnicers” σας περιμένουμε από νωρίς να βρείτε τις θέσεις σας! Χαλάκια, ψάθες, καρεκλακια θάλασσας & βουνού,κουβερτούλες & βελέντζες,μαξιλάρες και… υπνόσακοι (για όσους ξερουν τι θα ακολουθήσει όταν πέσει το σκοτάδι)...


Ελάτε να ζήσουμε μαζί την μοναδική σινεφίλ ατμόσφαιρα,στο νέο καλλιτεχνικό θεσμό της πόλης,υπό την διοργάνωση του Συλλόγου Καλλιτεχνών "He-art in the city" !


(Μια ιδέα που γεννήθηκε από το αγαπημένο pic nic urban festival Thessalonikis)


Με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *