Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Δείτε το αποκλειστικό βίντεο της συνάντησης του Αργύρη Ντινόπουλου με τον Δημήτρη Μπίνο μέσα από την κάμερα του ialmopia.gr [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Το Δήμο Αλμωπίας επισκέφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (22/11) ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, συνομίλησε με τον υπουργό και του υπέβαλε τα αιτήματα του σχετικά με τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

Ο κ. Ντινόπουλος αφού ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο τόσο και τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Πασόη για την θερμή τους φιλοξενία, ανέφερε πως βρίσκεται εδώ για να εξετάσουν μαζί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας μέσα από την συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών, παρουσία και του Ιορδάνη Τζαμτζή.

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το πολύ σοβαρό πρόβλημα του κλεισίματος του ΙΚΑ Αριδαίας, τη μεταφορά του δασαρχείου Αλμωπίας στην Έδεσσα, το πρόβλημα της μισθοδοσίας του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και άλλα πολλά που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο.


Δείτε τι ειπώθηκε μεταξύ του Υπουργού Εσωτερικών και του Δημάρχου Αλμωπίας στο αποκλειστικό βίντεο που σας παρουσιάζει το ialmopia:




Δείτε τις φωτογραφίες της επίσκεψης του Υπουργού:







































ialmopia.gr

8 comments:

  1. Σα σκυλάκια με σάλια πίσω από τον υπουργό..Τραγικό θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή και αίσχος κ. Γεωργίου να επικαλείστε την οννεδίτικη ιδιότητά σας... θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτή σας την ενέργεια. Έτσι νομίζετε πως θα ωφεληθείτε και εσείς προσωπικά, αλλά και η δημοτική αρχή στο σύνολό της;;; ΑΙΣΧΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεωργίου ανέβα στο Σοκόλ και βούτα... με τέτοιους ανθρώπους δεν πάει μπροστά ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ μεινε σε αυτο εδω και μην βλεπεις την πρεμβαση της δηκεα για το θεμα του προγραμματος του βοηθεια στο σπιτι και της μισθοδοσιας του. τραγικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mirizooooo eklogesssss ton martioooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι ευθυνες των αιρετών είναι αυτονόητες.Οσοι εμπλέκονται με τα κοινά, πρέπει να αναλάβουν βάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1.τάπα του υπουργού στο δήμαρχο για τις ευθύνες :''το ήξερες και το ξέρανε ΠΡΙΝ δώσουν υποψηφιότητα ότι θα έχουν ευθύνες ''
    2.Ανοίξτε δίοδο και φιάξτε τελωνείο.
    3.Φερτε ή μιλάτε με υπουργούς κάθε εβδομάδα.Απλά πράγματα.
    Καθε εβδομάδα.Μπας και γίνει κάτι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ααχχααχαχχα ο άλλος είμαι λέει ονέδ .τι λές ρει ρεβανί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *