Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 19/9 τα Ζώδια


Σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου..



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ίσως να νιώθετε αρκετά αποσυντονισμένοι και να πρέπει να βάλετε μεγαλύτερη ενέργεια για να εκτελέσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Η καλή διατροφή θα σας βοηθήσει.
Ερωτικά: Ο Παρθένος σας έχει απασχολήσει αρκετά και τώρα μπορεί να είναι καθοριστική η σχέση σας. Η ερωτική σας συμπεριφορά σας κάνει και τολμάτε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί όλο και κάτι καινούργιο ή από τα παλιά θα σας παρουσιάζεται. Ό, τι δεν είναι τετριμμένο μπορεί να σας πηγαίνει καλύτερα και να σας φέρνει και γρήγορο κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως χαλαροί στα προγράμματά σας και αυτό σας κάνει περισσότερο εύκολους στην επικοινωνία. Χρειάζεται να μην είστε τόσο απόλυτοι γιατί δημιουργείτε αδιέξοδα.
Ερωτικά: Αν έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας για να δείτε αν αγαπιέστε ή όχι, σίγουρα θα εισπράξετε κάποια όμορφα συναισθήματα. Ίσως όμως ακόμα και τότε να μην είστε ευχαριστημένοι και να μην πιστεύετε ούτε και με αποδείξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες τρύπες που αν μπείτε θα δείτε κάτι διαφορετικό να αρχίσει να δημιουργείται. Ίσως να χρειαστεί να είστε περισσότερο σκεπτόμενοι με τα νέα δεδομένα της εποχής και να βάλετε τις γνώσεις σας σε κανάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε γενικά σε μια ανησυχία η οποία δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε και να βγάλετε σωστές αποφάσεις. Το άγχος σας ίσως να είναι παραπάνω από το κανονικό και θα γίνουν λάθη εξαιτίας του.
Ερωτικά: Υπάρχει κάποια σχετική αναστάτωση και μπορεί να υπάρχει παραπληροφόρηση από ένα πρόσωπο που ίσως να σας δημιουργήσει λάθος σκέψεις και εντυπώσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σταθερή εικόνα και ο σίγουρος στόχος θα βοηθήσει στο να μην χαθείτε μέσα σε μπερδέματα και ανακατέματα. Να είστε προσεκτικοί κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο γιατί από αδυναμία μπορεί να μην δείτε κάποιες λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Όταν γίνεται το σεληνιακό φαινόμενο της Πανσελήνου πάντα νιώθετε αναστατωμένοι και ίσως θα πρέπει να κρατάτε τις αποστάσεις για να μην γίνονται λάθη.
Ερωτικά: Έχετε τις αμφιβολίες σας και σίγουρα χρειάζεστε να παραμείνετε ώριμοι μέσα σε μια σχέση η οποία σας επιβάλλει με τον τρόπο της να είστε κάπως μετρημένοι και σοβαροί. Ο Σκορπιός σίγουρα θα είναι το πρόσωπο που σας δημιουργεί εμπιστοσύνη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη κινητικότητα και μπορεί να κερδίσετε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο ένα ποσό χρημάτων.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε την υποστήριξη κάποιων ατόμων, θα πρέπει όμως να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε την τρέχουσα κατάσταση.
Ερωτικά: Μπορεί να έχετε αμφιβολίες για τα αισθήματα ενός ατόμου και να μην κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ίσως να υπάρχει και μια έντονη ασάφεια γύρω από μια σχέση με έναν Ιχθύ που όμως όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι μερικές φορές ενώ έχετε πάρει σαφείς αποφάσεις και χαράζετε μια συγκεκριμένη γραμμή όλο και κάποιος με την γνώμη του ή με συζητήσεις μπορεί να σας παρασύρει συναισθηματικά και να πάτε σε άλλο δρόμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονά σας και σηματοδοτεί αλλαγές εφ όλης της ύλης θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Θα δείτε τελικά κάποιες ανάγκες σας οι οποίες ίσως να μην ήταν σαφείς πιο πριν.
Ερωτικά: Έχετε τη στήριξη και την αγάπη ενός Καρκίνου παρόλο που τα πράγματα μερικές φορές είναι ρευστά μεταξύ σας. Πάντως υπάρχει η βαθιά ανάγκη να αποκατασταθείτε και να βρείτε το άλλο σας μισό.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε ένα στήριγμα ιδιαίτερο και για αυτό οι συζητήσεις σας και οι αποφάσεις με κάποια άτομα της οικογένειας σας ή με συγγενικά πρόσωπα θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ίσως να κινείστε περισσότερο μυστικά γιατί δεν θέλετε να εμφανίσετε κάποια πολύ προσωπικά σας θέματα προς τους άλλους.
Ερωτικά: Οι συζητήσεις δεν φτάνουν μόνο για να κρατήσετε την σχέση σας σε εγρήγορση. Έχει να κάνει με το πόσο είστε έτοιμοι να λέτε αλήθειες και να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματά σας, κυρίως με Κριό, Παρθένο και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε περισσότερες ελπίδες να κάνετε μια καινούργια αρχή και να βάλετε κάποιες νέες βάσεις. Ίσως όμως να μη σας αφήνουν κάποιες προσωπικές αντιλήψεις οι οποίες μπορεί να μην είναι και τόσο αληθινές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κάνει τις επιλογές σας και τώρα προσπαθείτε να βελτιώσετε τις καταστάσεις που είναι γύρω σας. Το καλό είναι ότι θα κάνετε αποκοπή από κάθε τι που σας ενοχλεί ή σας πονάει. Κυρίως με θέματα φίλων θα φανεί η αλήθεια πάνω σε ένα θέμα.
Ερωτικά: Οι μεσάζοντες που μπορεί να έχετε βάλει για να γνωρίσετε ένα πρόσωπο τελικά θα είναι πολύ εξυπηρετικοί. Η γνωριμία που θα κάνετε θα έχει μεγάλη συναισθηματική ταύτιση μαζί σας. Παρθένος, Αιγόκερως και Ιχθύς θα είναι τα πρόσωπα που πιθανόν να ανταποκριθούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε να δουλέψετε παραπάνω για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα γιατί προοπτικές υπάρχουν αλλά είναι δύσκολο να γίνουν χαλαρά και εύκολα. Χρειάζεστε άμεσα προγραμματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Ίσως οι αποφάσεις σας να επηρεαστούν από συναισθήματα ευαισθησίας και λύπης κυρίως για τα θέματα ενός κοινωνικού ή οικογενειακού ζητήματος.
Ερωτικά: Είστε κάπως αναστατωμένοι γιατί δεν ξέρετε τι ακριβώς νιώθετε σήμερα με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Ιχθύς. Καλό είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός ατόμου με πράξεις παρά με λόγια.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες αναθεωρήσεις που κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο σας κουράζουν αλλά και σας βάζουν στην πρίζα ότι μπορεί να έχετε κάνει λάθος. Καλύτερα να είστε ρεαλιστές παρά ευκολόπιστοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Αμφιταλαντεύεστε με κάποια συναισθήματα και προβληματίζεστε αν πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη θεωρία ή μια άλλη. Επειδή έχετε τύχη θα επικρατήσει αυτό που σας κάνει προσωπικά καλό.
Ερωτικά: Είστε πολύ διαφορετικοί αφού εκδηλώνεστε με μεγαλύτερη ευαισθησία και ίσως αυτό να σας καθορίσει και την ποιότητα της σχέσης σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία αφού θα γοητέψετε ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο εξωτερικό είτε σε ταξίδι.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύεστε με πολλά θέματα και στο τέλος ίσως να τα αφήνετε όλα ατελείωτα. Καλό είναι να κάνετε focus εκεί που σας συμφέρει. Αποφύγετε τις υπέρ- εκτιμήσεις σε άτομα που δεν σας έχουν παρουσιάσει ακόμα δείγματα γραφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο αφηρημένοι και ίσως να νιώθετε και σαν χαμένοι. Στο τέλος της ημέρας θα συντονιστείτε περισσότερο και θα πάρετε τελικά φόρα.
Ερωτικά: Επειδή μερικές φορές πάσχετε από φαντασιώσεις ίσως να χρειαστεί να γίνετε περισσότερο σαφείς με την σχέση με έναν Παρθένο, Σκορπιό ή ακόμα και Ιχθύ. Η διάθεσή σας να τα βρείτε με τον Καρκίνο θα σας κάνει περισσότερο συναισθηματικούς.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις φλου οι οποίες σας αποδυναμώνουν και ίσως τώρα να έχετε ανάγκη να γίνουν συγκεκριμένες για να μπορέσετε κι εσείς κάτι να κερδίσετε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος θα σας αφήσει την στάμπα της και αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι σας. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την τιμητική σας και θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.
Ερωτικά: Μπορεί να αμφιβάλετε για τα συναισθήματα ενός ατόμου και ίσως αυτό να σας αναστατώσει παραπάνω. Η συντροφικότητα είναι για σας ένα μέσο επιβίωσης. Ο Παρθένος είναι σημαντικός για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αναγκασμένοι να βελτιώσετε μια κατάσταση η οποία κάθε λίγο και λιγάκι σας παρουσιάζεται μπροστά σας και εσείς θα πρέπει να την αποκωδικοποιήσετε σωστά. Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα πάντα θα εξαρτηθεί από την προσωπική σας εξέλιξη.

ΠΗΓΗ: astrology.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *