Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΔΕ: «Απουσία του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας από την ημερίδα με θέμα Ιαματικός Τουρισμός για μια νέα στρατηγική ανάπτυξη»

Κύριε Πρόεδρε,

Από τον τύπο μάθαμε ότι η κεντρική ένωση δήμων Ελλάδας μαζί με το σύνδεσμο δήμων ιαματικών πηγών Ελλάδας θα πραγματοποιήσει ημερίδα στις 25.9.2013 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Τιτάνια με θέμα «Ιαματικός Τουρισμός για μια νέα στρατηγική ανάπτυξη». Θέλουμε για μια ακόμη φορά να διαμαρτυρηθούμε για την μη πρόσκλησή μας στην παραπάνω εκδήλωση. Είμαστε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας. Ο μοναδικός φορέας που εδώ και 10 χρόνια δίνει μάχες για την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού μας τουρισμού.

Με το να μαζεύονται εδώ και χρόνια πάντα οι ίδιοι και να λένε τα δικά τους δεν βγαίνει κάτι το σοβαρό.

Στο εξής καλά θα κάνουν να ακούνε και τους άλλους φορείς και να μην παριστάνουν πάντα τους πατέρες του θεραπευτικού τουρισμού. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε ονόματα που ασφαλώς θα είναι και σε αυτήν την ημερίδα ..

Εμείς χαιρετίζουμε κάθε εκδήλωση, αλλά δεν δεχόμαστε συμπεριφορές και κυρίως του συνδέσμου δήμων ιαματικών πηγών που πρόσφατα σε συνάντηση των δυο φορέων υποσχεθήκαμε την άμεση συνεργασία σε όλους τους τομείς και παρουσία σε εκδηλώσεις κάτι στο οποίο δυστυχώς για μια ακόμη φορά μας απογοήτευσαν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην παραπάνω εκδήλωση και ελπίζουμε ότι και αυτήν την φορά θα βγει κάποιο θετικό συμπέρασμα και όχι αυτό που γίνεται εδώ και χρόνια …

Με εκτίμηση 
Για το Δ.Σ 
Ο Πρόεδρος 
Αναστασιάδης Ανέστης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *