Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Τοπικό συμβούλιο νέων Δήμου Έδεσσας: Δήλωση προέδρου για τον αγωγού φυσικού αερίου TAP



Με αφορμή τις εξελίξεις που σημειώνονται αυτές τις μέρες, με την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου TAP, που θα διέλθει από την χώρα μας και από ορισμένα σημεία του Δήμου μας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, δήλωσε
τα εξής:

Τούτες τις μέρες γίναμε θιασώτες μιας ενημέρωσης που σχετίζετε με το αισιόδοξο μέλλον της περιοχής μας.

Ο λόγος για τον αγωγό φυσικού αερίου TAP, που θα περάσει και από τον τόπο μας.

Στο πλαίσιο λοιπόν, της διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες, προκειμένου οι ίδιες να γνωρίζουν τι ακριβώς θα γίνει στο άμεσο μέλλον, με την κατασκευή του αγωγού και για τα επόμενα 25 χρόνια, θα πρέπει όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε αυτό το εγχείρημα, που μπορεί να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για το Δήμο μας.

Καταρχήν με την κατασκευή του αγωγού, το πρώτο μέλημα και αν θέλετε απαίτηση μας, είναι να δοθεί δουλειά στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, επιβάλλεται η τοπική κοινωνία, με προεξάρχοντα το Δήμο μας, να προγραμματίσει την μελλοντική σύνδεση του αγωγού με την πόλη της Έδεσσας, όπου υπάρχει σχέδιο και υποδομή για κάτι τέτοιο.

Είναι η χρυσή ευκαιρία, τώρα μάλιστα που οι συνθήκες οικονομικής κρίσης το επιβάλλουν. Οι νέοι της περιοχής μας παρακολουθούν από κοντά τα δρώμενα, που μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα στην ζωή μας.

Οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας μπορούν να γίνουν και δικό μας κτήμα, έστω και τώρα, γι΄αυτό και θέλω να πιστεύω ότι ο αγωγός μαζί με το φυσικό αέριο, θα φέρει και μια νέα πνοή αισιοδοξίας για τον Δήμο μας’’


Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας

Μπουρδάνης Αντώνης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *