Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Φρικιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Επαιζαν μπάλα με το κεφάλι Πακιστανού




Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο δράσης των χρυσαυγιτών έδωσε ένα πρώην μέλος της οργάνωσης, το οποίο αποκάλυψε
σκληρά περιστατικά βίας κατά αλλοδαπών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ που επικαλείται τη μαρτυρία του πρώην μέλους της ΧΑ τα νεοφώτιστα μέλη όταν δρούσαν με επιτυχία, επιβραβεύονται και ο «ηρωισμός» τους καταγραφόταν σε ειδικό τετράδιο. «Χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση», υποστηρίζει το πρώην μέλος.

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές όμως δεν έχουν τέλος: «Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι». Προσθέτει πως «για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς».

Όπως αναφέρει τα ρόπαλα και τα κλομπ τα έκρυβαν είτε στο κτίριο της οργάνωσης, είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής. Κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την Αστυνομία, ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής.


πηγή: iefimerida

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *