Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτο βίντεο: Δείτε αρκούδα να ικετεύει για τροφή σε αυτοκινητόδρομο στη Ρωσία! (vid)

Αν πιστεύετε ότι τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος. Γιατί τα βίντεο που έρχονται από την Ρωσία έχουν πάντα κάτι το ξεχωριστό να μας πουν.
Έτσι, μετά τους μεθυσμένους οδηγούς, έχουμε άλλους που σταματούν στον αυτοκινητόδρομο για να προσφέρουν λίγη τροφή σε μια αρκούδα (ναι, καλά διαβάσατε) που ικετεύει για φαγητό!


Στη Ρωσία, δεν έχουν πιθήκους, όπως στην Ινδία, έχουν αρκούδες. Ναι, αληθινές καφέ αρκούδες που κατεβαίνουν στην εθνική οδό και να ανεβαίνουν στο παράθυρό σας.


Οι άνθρωποι που θα δείτε στο συγκεκριμένο βίντεο, έχουν συνηθίσει όχι μόνο στη θέα, αλλά και στην συναναστροφή με αυτά τα άγρια ζώα τα οποία φτάνουν μέχρι το παράθυρο του αυτοκινήτου τους ζητώντας λίγη τροφή. Πάντως, ακόμη και αν δείχνει φιλική, μια τέτοια αρκούδα επιχείρησε να δαγκώσει το χέρι αυτού που προηγουμένως της πρόσφερε τροφή. Βλέπετε, δεν μπορεί να αποβάλει εύκολα την άγρια φύση της.

Όμως, όπως και να το κάνουμε, αυτό το βίντεο δείχνει το τεράστιο πρόβλημα στους ρωσικούς αυτοκινητοδρόμους. Γιατί αν ταΐσεις ένα ζώο, αυτό θα κατέβει ξανά στο ίδιο μέρος αναζητώντας τροφή και ενδεχομένως υπό κάποιες άλλες συνθήκες να βρεθεί νεκρό χτυπημένο από διερχόμενο όχημα.

Russian Beggar από stefanelonikitelo


ΠΗΓΗ: news247.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *