Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πρώτη νίκη του Φ.Ο.Αριδαίας σε φιλικό κόντρα στον Κεραυνό Άσπρου (68-56)

Σχετικά εύκολα επικράτησε ο Φ.Ο.Α στο 1ο φιλικό της σεζόν κόντρα στον Κεραυνό Άσπρου(68-56).Η ομάδα της Αριδαίας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι παίζοντας πολυ καλη αμυνα και με διαδοχικά σουτ πηρε από νωρίς διαφορά ασφαλείας.Στη συνέχεια ο νεοφερμένος προπονητης της ομάδας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιείσει όλους τους παίχτεσ που είχε στην διάθεσή του χρησιμοποιόντας αρκετούς νεαρούς.Αν και η διαφορά επέσε σε μονοψήφιο ο Φ.Ο.Α δεν απειλήθηκε και με κάποια 3ποντα των περιφεριακών έφτασε στην νίκη με 68-56.
 
Απο την ομάδα του Φ.Ο.Α δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε καποιον παίκτη καθώς και οι πόντοι ήταν μοιρασμένοι και η άμυνα ήταν μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια.

Απο την ομάδα του Κεραυνού Άσπρου διακρίθικε ο Αριδαιώτης Αθανασιάδης και από ότι φαίνεται σε αυτόν θα στηριχτεί η ομάδα ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' κατηγορία

Μοναδικοί απόντες απο το φιλικό για τον Φ.Ο.Α ήταν οι Μίσκος και Υφαντίδης ενώ στα σξιοσημείωτα η παρουσία του Τζανή εστω και σε φιλικό με την ομάδα της Αριδαίας μετά απο 6 χρόνια!
 
πηγή:ialmopia

2 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *