Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Τζένη Μπότση: «Θέλω να με φλερτάρουν»

Μπότση: Έχω βαρεθεί να ακούω την κλασική ατάκα «έχεις ωραίο χαμόγελο»

Απορρίπτει τις γνωριμίες μέσω ίντερνετ η ηθοποιός Τζένη Μπότση. «Είναι μακριά από μένα η αντίληψη ότι μπορώ να συνομιλώ με κάποιον που δεν βλέπω. Θέλω να είναι άμεση η προσέγγιση», δηλώνει στο περιοδικό «ΟΚ» και προσθέτει: «Θέλω να με φλερτάρουν. Και στεναχωριέμαι όταν διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει πια πολλή φαντασία στο φλερτ. Έχω βαρεθεί να ακούω την ατάκα 'Έχεις ωραίο χαμόγελο'. Συνήθως απαντώ ξερά 'το ξέρω' οπότε το πράγμα σταματάει εκεί.

Ποιος φταίει που οι σημερινοί άνδρες δεν φλερτάρουν;

«Εμείς φταίμε», απαντά η ηθοποιός. «Όλο αυτό είναι απόρροια του φεμινισμού τον οποίο σιχαίνομαι. (...) Θέλω ο καθένας να έχει το ρόλο του, Δυστυχώς οι σημερινές γυναίκες είναι πιο επιθετικές απ΄' ό,τι πρέπει. Εγώ μπορώ να πω πως είμαι λίγο ανατολίτισσα με τους συντρόφους μου. Μου αρέσει να τους περιποιούμαι, να τους μαγειρεύω, να τους σιδερώνω τα πουκάμισα».

ΠΗΓΗ: newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *