Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Επιστολή του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας στους Βουλευτές του Νομού Πέλλας: "Μην ψηφίσετε τον φόρο για τα αγροτεμάχια"

Με αφορμή τα όσα πάνε να εφαρμόσουν οι κυβερνώντες, ακόμη και φόρους για τη γη, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας, Αντώνης Μπουρδάνης, έστειλε στους Βουλευτές του Νομού της εξής επιστολή:



΄΄Κυρία και Κύριοι Βουλευτές,

Λίγο πριν δούμε και πάλι κάποια νέα μέτρα να διαφεντεύουν τη ζωή μας, απευθυνόμαστε σε σας, ως εκπροσώπους πρώτα του λαού της Πέλλας και μετά ως μέλη των κομμάτων σας, προκειμένου να σας επισημάνουμε μια παράμετρο τους, η οποία κινδυνεύει να κάνει τους αγρότες … ΄΄επιχειρηματίες – λογιστές΄΄.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το ΄΄κάθε μαντρί και φόρος΄΄, το ΄΄κάθε χωράφι και φόρος΄΄, ή ακόμη και το ΄΄κάθε κοτέτσι και φόρος΄΄, κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα, ακόμη και την κυβερνητική λογική, που θέλει το πρωτογενή τομέα μπροστάρη, δυστυχώς, στην υποτιθέμενη αναπτυξιακή πολιτική, που δεν έρχεται ακόμη σ΄αυτό τον τόπο.

Ζούμε σ΄ένα Νομό, που η γεωργία και η κτηνοτροφία έχουν τον πρώτο λόγο στην οικονομία, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια τον τελευταίο.

Σας καλούμε λοιπόν, να καταψηφίσετε το μέτρο, αν αυτό έλθει στην Βουλή, προκειμένου να σώσετε ότι έχει απομείνει από την τιμή και την υπόληψη αυτών των ανθρώπων.

Οι αγώνες για μια καλύτερη Ελλάδα, δεν είναι μόνο η επιβολή των ΄΄ φόρων παντού΄΄, αλλά και η προστασία της κοινωνίας, που δεν αντέχει άλλο.

Ελπίζουμε να το κατανοήσετε και να πράξετε αναλόγως.΄΄

Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν

Δήμου Έδεσσας
 
 
πηγη:edessanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *