Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ανασύνταξη στον ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω τριγμών



Στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής συνεδριάζουν από κοινού την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα και η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κοινή συνεδρίαση αναμένεται να διεξαχθεί υπό τη σκιά της στάσης που τήρησαν στη ψηφοφορία για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δήλωσε «παρούσα», και ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος απουσίασε και έπειτα με άρθρο του – απάντηση σε «ενόχληση κύκλων του κόμματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι στην Αριστερά δεν υπήρχε ποτέ μαντρί.

Σημειώνεται ότι αναφορές του Παναγιώτη Λαφαζάνη σε συνέντευξη στην Αυγή ερμηνεύονται ως πίεση στην ηγεσία σε μια σειρά από ζητήματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ζητήσει μεγαλύτερη συνοχή αλλά και ετοιμότητα εν μέσω των διαβουλεύσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και τρόικα για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού με πιθανά νέα μέτρα.




Πηγή: Newsroom Enet 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *