Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Πέντε προφυλακίσεις για το βιασμό Αμερικανίδας στο Μαραθώνα

Προφυλακίσθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, τρεις Γάλλοι τενίστες, ένας Γερμανός και ένας Ρουμάνος υπάλληλος ξενοδοχείου, για βιασμό Αμερικανίδας αθλήτριας, κατά τη διάρκεια τουρνουά τένις, που είχε διεξαχθεί στον Μαραθώνα στις αρχές του Οκτωβρίου.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η παίκτρια του τένις, που συμμετείχε στη διοργάνωση, κατήγγειλε ότι, στις 4 Οκτωβρίου, βιάσθηκε στο δωμάτιό της από έναν Γερμανό και τρεις Γάλλους τενίστες, καθώς επίσης και από Ρουμάνο υπάλληλο του ξενοδοχείου, στον Μαραθώνα, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των αθλητών.




Πηγή: enet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *