Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για την έξοδο από το μνημόνιο

Οι βασικοί άξονες για την οικονομική ανασυγκρότηση της χώρας, μετά τη λήξη του Μνημονίου, το επόμενο καλοκαίρι, απασχόλησαν την ημερίδα της ΔΗΜΑΡ για την οικονομική κρίση που πραγματοποιήθηκε στη Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, την οποία παρακολούθησαν ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, ο επικεφαλής της Συμφωνίας για μια Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, ο Χάρης Καστανίδης, το στέλεχος της Αριστεράς, Αιμίλιος Ζαχαρέας, βουλευτές, στελέχη και φίλοι της ΔΗΜΑΡ.

Οι ομιλητές άσκησαν έντονη κριτική στις πολιτικές αυστηρής λιτότητας που επιβάλλει το Μνημόνιο και στην ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική, επεσήμαναν τις ευθύνες των ευρωπαίων εταίρων για την αντιμετώπιση της κρίσης ενώ ανέδειξαν τις προτεραιότητες ενόψει της νέας δύσκολης διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη με τους πιστωτές.


Πηγή: In.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *