Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Σάλο σε τέμενος η... ασεβής Ριάνα (pics)

Αυτή τη φορά η 25χρονη Ριάνα έχει προκαλέσει σάλο στον αραβικό κόσμο ούσα ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια μπροστά σε τέμενος!

Συνήθως προκαλεί θόρυβο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, όσα ελάχιστα φοράει και όσα δεν φοράει. Αυτή τη φορά όμως, η 25χρονη Ριάνα έχει προκαλέσει σάλο στον αραβικό κόσμο ούσα ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει μπροστά στο μέγα τέμενος του σεΐχη Ζαγιέντ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου περιοδεύει.

Η Ριάνα επέλεξε προσεκτικά τι θα φορέσει - μια κατάμαυρη ολόσωμη φόρμα που καλύπτει και το κεφάλι της. Ωστόσο η πόζα παραμένει αισθησιακή ενώ το βάψιμό της ξεχειλίζει από θηλυκότητα, ερχόμενο σε αντίθεση με τη σεμνοτυφία του ιερού χώρου. Κάποιοι έσπευσαν να κάνουν λόγο για «ασέβεια».

Ακόμη και οι πιστοί και φανατικοί της «ακόλουθοι» στο Twitter δεν ήξεραν αν πρέπει να απολαύσουν ή να καταδικάσουν τις φωτογραφίες: «Η Ριάνα δείχνει υπέροχη αλλά καλύπτει το κεφάλι της λόγω στιλ και μόδας και όχι σε ένδειξη σεβασμού για το τέμενος» έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου.


Δείτε τις φωτογραφίες:







πηγή:tanea.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *