Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Ανοιχτά τις Κυριακές τα σούπερ μάρκετ

Από την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων θεσμοθετημένων πλέον δεδομένων περί ελεύθερης λειτουργίας της αγοράς που το υπουργείο Ανάπτυξης παρουσίασε το καλοκαίρι.

Το καταναλωτικό κοινό θα είναι αυτό που θα κρίνει κατά πόσο η λειτουργία των συγκεκριμένων καταστημάτων τις Κυριακές βοηθάει την αγορά.

 Όμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ποιο θα είναι το ωράριο ενώ παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης αναφέρουν πως τα καταστήματα -λογικά- θα ανοίξουν από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, καθώς η έναρξη μετά την κυριακάτικη λειτουργία αφορά στα μαγαζιά μικρών τετραγωνικών και όχι επώνυμων αλυσίδων και εμπίπτει στις ρυθμίσεις για τις 52 Κυριακές κι όχι τις επτά.Πηγή: enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *