Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Εθελοντική αιμοδοσία από μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας (pics)

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. (φώτο)


Επίσης το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου παραβρέθηκε στην 3η Συνάντηση Περιφέρειας Ορειβατικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στο Ορειβατικό Καταφύγιο Σιάτιστας στον Μπούρινο. Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή της Γραμματείας της Περιφέρειας και συζητήθηκαν διάφορα θέματα γύρω από το χώρο της ορειβασίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει πεζοπορία στο Καϊμακτσαλάν από την Τοποθεσία Τουρκολίβαδο (1770μ.) μέχρι την τοποθεσία Σκληρή Πέτρα (2150 μ.) η πρώτη ομάδα (Εύκολη προς Μέτρια 5 ώρες) και η δεύτερη ομάδα μέχρι την Τοποθεσία Άσπρος Σβώλος (2370μ.) (Δύσκολη 8 ώρες). 




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Χάρης Νικολαΐδης: 6942 609 794
Χρήστος Τζώτζης: 6980173410
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Γραφεία : Γ. Αβέρωφ 5 (Στενό ΔΕΗ) Αριδαία
Ώρες λειτουργίας : Κάθε Τετάρτη 20:30 μ.μ. - 23:30 μ.μ.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6976979137
Ηλεκτρονική Σελίδα : www.eosa.gr

Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : eosaridaias@hotmail.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *