Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Το ντεκολτέ «έφαγε» Τουρκάλα παρουσιάστρια – Η κυβέρνηση Ερντογάν απαίτησε την απόλυσή της (vid)

Οι ενδυματολογικές επιλογές μίας Τουρκάλας παρουσιάστριας της κόστισαν τη δουλειά της. Το ντεκολτέ του φορέματος με το οποίο εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου της ενόχλησε την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν και έτσι απολύθηκε.

Μάλιστα
ο Χουσεΐν Τσελίκ, εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, δεν δίστασε να επικρίνει δημόσια την Γκιοζντέ Κανσού για το ντεκολτέ του φορέματος με το οποίο εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην εκπομπή που παρουσιάζει.

«Hταν ένα απαράδεκτο φόρεμα. Δεν ανακατευόμαστε με την επιλογή κανενός, αλλά ήταν υπερβολικό. Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα γινόταν αποδεκτό», είπε ο Τσελίκ, ενώ για να ενισχύσει τα λεγόμενά του πρόσθεσε πως ένα τέτοιο ρούχο δεν θα γινόταν αποδεκτό ούτε καν στο Χόλιγουντ!

Αρχικά ο παραγωγός της εκπομπής δήλωσε πως ίσως η παρουσιάστρια απουσιάσει την επόμενη εβδομάδα εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων, αλλά στη συνέχεια αναγκάστηκε να ανακοινώσει πως η Κανσού απολύθηκε.




Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *