Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Οι 164 ειδικότητες που αφορούν τις 28000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ (αναλυτική ενημέρωση)

Στις υπηρεσίες του ΑΣΕΠ βρίσκεται για τον τελικό έλεγχο η προκήρυξη των 28.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ, που υλοποιεί το υπουργείο Εργασίας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι άνεργοι πτυχιούχοι και απόφοιτοι λυκείου από 164 ειδικότητες θα κληθούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον ΟΑΕΔ ηλεκτρονικά ή μέσω των ΚΕΠ. 


Η κατάταξή τους θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια στις θέσεις προτίμησης που θα δηλώσουν, εφόσον πληρούν τα προσόντα που ορίζονται από το ΑΣΕΠ. Αναμένεται οι αιτήσεις να ξεπεράσουν τις 300.000, καθώς υπάρχει μεγάλη διασπορά ειδικοτήτων με πολυπληθέστερες τις διοικητικές και τεχνολογικές. Μεγάλος αριθμός θέσεων αφορά, επίσης, τις ειδικότητες πληροφορικής και ανθρωπιστικών επιστημών. 

Οι θέσεις κατανέμονται σε δήμους, Περιφέρειες, ιερές μητροπόλεις, δικαστήρια και μεγάλους οργανισμούς του δημοσίου και καλύπτουν υπηρεσίες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι επιτυχόντες θα εργαστούν με πεντάμηνη σύμβαση, με αμοιβή 500 ευρώ και ασφάλιση.

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ





 Πηγή real.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *