Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

BINTEO: Πολίτης πέταξε... κέρματα στον Τόμσεν

Επεισόδιο σημειώθηκε κατά την άφιξη του εκπροσώπου του ΔΝΤ, Π. Τόμσεν στο υπουργείο Οικονομικών. Υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έξω από το γραφείο του Γ.Στουρνάρα.

Πολίτης που βρισκόταν στο σημείο πέταξε κέρματα που είχε στην τσέπη του στο αυτοκίνητο του επικεφαλής της τρόικας.

Τα νομίσματα δεν χτύπησαν τον κ. Τόμσεν αλλά το αυτοκίνητό του ενώ ο πολίτης που έκανε την ακτιβιστική ενέργεια προσήχθη από τους αστυνομικούς χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν συνελήφθη.

Τον κ. Τόμσεν και τον κ. Ματίας Μορς (ο κ. Κλάους Μαζούχ δεν συμμετέχει στην εναρκτήρια συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών) «υποδέχθηκε» στην είσοδο του υπουργείου Οικονομικών και η γνωστή περσόνα Ελένη Λουκά η οποία φώναξε συνθήματα εναντίον των μελών της τρόικας.



Υπάλληλοι που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα έξω από το γραφείο του Γ.Στουρνάρα

Με ντουντούκες και φωνάζοντας συνθήματα δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα διαμαρτυρήθηκαν έξω από το γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα, μόλις λίγα μέτρα δηλαδή από το σημείο που ο υπουργός Οικονομικών συναντάται με την ομάδα Τόμσεν.

Οι «ακτιβιστές» είχαν αρχικώς συγκεντρωθεί έξω από το γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης στον 7ο όροφο του κτιρίου της οδού Νίκης διαμαρτυρόμενοι επειδή τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Οταν αντελήφθησαν την παρουσία των κυρίων Τόμσεν και Μορς στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα μετακινήθηκαν στον 6ο όροφο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα με τις ντοντούκες τους ακριβώς έξω από την αίθουσα όπου τα μέλη της κυβέρνησης διαπραγματεύονται με την τρόικα.

Η διαμαρτυρία διήρκεσε μόνο λίγα λεπτά.


πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *