Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η γυναίκα που οδήγησε 2 χιλιόμετρα... όπισθεν στην εθνική οδό (vid)

Περιστατικό από τα λίγα - Δείτε το βίντεο



Μια αφηρημένη γυναίκα που δεν είδε την έξοδο της εθνικής οδού που ήθελε να ακολουθήσει, οδήγησε με την όπισθεν για σχεδόν δυο χιλιόμετρα σε κινεζικό αυτοκινητόδρομο!

Η γυναίκα οδήγησε το κόκκινό της σεντάν στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης πραγματοποιώντας επικίνδυνα ζιγκ-ζαγκ ανάμεσα σε αμάξια και φορτηγά που κατευθύνονταν στην κανονική τους πορεία και που ως εκ θαύματος δεν συγκρούστηκαν.

Η αστυνομία ανακάλυψε την απίστευτη οδηγό που πλέον καλείται να πληρώσει μια αρκετά αλμυρή κλήση ενώ πριν ξαναπιάσει το τιμόνι θα πρέπει να ακολουθήσει επί 7 μέρες μαθήματα οδήγησης και να επαναλάβει τις εξετάσεις για να πάρει νέο δίπλωμα.
πηγη:newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *