Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 20/12 τα Ζώδια!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε περισσότερο αισιόδοξοι αφού έχετε να δώσετε και να πάρετε κι αυτό θα σας ευχαριστήσει αρκετά. Το ότι θα έχετε ανάγκη να γίνετε το επίκεντρο δεν είναι και τόσο κακό γιατί αυτό θα σας κινητοποιήσει άμεσα.
Έρωτας: Μετά από πολλές ημέρες γίνεστε και πάλι ερωτικοί και πολύ δοτικοί και με αυτόν τον τρόπο το κενό που είχε δημιουργηθεί πιθανόν να κλείσει με καλό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε πολλά πράγματα με στόχο να επικρατήσετε και να κυριαρχήσετε πάνω σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας δίνουν την πρόσβαση σε κάτι καινούργιο και πρωτοποριακό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε ανάγκη από αναγνώριση και αυτό ίσως να σας δίνει ένα υπέρμετρο εγωισμό. Πιθανόν να μην υποχωρήσετε απέναντι σε μια κατάσταση και να φανείτε κάπως αμετάβλητοι και πολύ ξεροκέφαλοι.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Τοξότη μπορεί να εκδηλωθεί πιο έντονα από την πλευρά σας γιατί νιώθετε ότι θα αγαπηθείτε από την πλευρά του με πάθος αλλά λόγω κάποιων ταμπού μπορεί να κρατιέστε μακριά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δύναμη και θέλετε να φανείτε γενναιόδωροι με το δικό σας τρόπο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσετε να είστε προσεκτικοί και πολύ μεθοδικοί στις κινήσεις σας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχετε την διάθεση να ευγνωμονήσετε τα πρόσωπα που σας έχουν βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθετε δυνατοί και ανεξάρτητοι. Ο λόγος είναι ότι δεν παρεμβαίνει κάτι που να σας χαλάει την διάθεση αλλά ούτε και υπάρχουν ανατροπές στην υπάρχουσα απόφασή σας.
Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να τα δώσετε όλα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί είναι σαν να του χρωστάτε κάτι πολύ σημαντικό και θα πρέπει με τον τρόπο σας να του το ξεπληρώσετε. Η σχέση με έναν άλλο Δίδυμο, Λιοντάρι ή Τοξότη καλά κρατεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε ένα βήμα πολύ προχωρημένο και σίγουρα αν βοηθήσουν και οι συνθήκες, θα δείτε ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί από εκεί που δεν το περιμένατε να πάρετε χρήματα τα οποία σας είναι απαραίτητα αυτές τις ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει τον ρόλο του αναμορφωτή και πιθανόν να δείξετε πολλά παραπάνω από αυτά που ήδη έχετε δώσει σαν δείγμα γραφής. Υποσυνείδητα θέλετε να αναγνωριστείτε και να βγείτε μπροστά χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Ο καλλωπισμός ή ακόμα και η αγορά ρούχων μπορεί να έχει μια υπερβολή μέσα σας.
Έρωτας: Θέλετε να σας φερθούν βασιλικά και να είστε εσείς το ένα και μοναδικό πρόσωπο στην ζωή του συντρόφου σας. Όχι ότι δεν είστε αλλά πιθανόν να θέλετε ιδιαίτερη μεταχείριση κυρίως για σήμερα. Για αυτό μπορεί εσείς να κάνετε ένα δώρο ή μια έκπληξη πολύ ξαφνική για να εισπράξετε και τα ανάλογα.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε για σήμερα ιδιαίτερες απαιτήσεις οι οποίες μπορεί να είναι παράλογες και υπερβολικές σε σχέση με τις προσωπικές σας δυνατότητες. Εσείς όμως δεν το βάζετε κάτω και κάνετε αυτό που νιώθετε από μέσα σας. Μόνο που δεν πρέπει να ρισκάρετε γιατί θα βρείτε τοίχο μπροστά σας.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είστε το κεντρικό πρόσωπο επί σκηνής και αυτό θα σας γοητέψει περισσότερο. Η ιδανική ατμόσφαιρα είναι αυτή που σας κάνει και νιώθετε βασιλιάδες και μέσα από αυτή την θέση εσείς έχετε την προσωπική σας λατρεία.
Έρωτας: Το ότι μερικές φορές νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα αυτό είναι το μόνο σίγουρο για σας γιατί η καρδιά σας μπορεί να είναι υπερήφανη αλλά όχι παγωμένη ή άδικη. Ένα θα σας κάνουν εκατό θα δώσετε. Πιθανόν λοιπόν να ορίζετε έτσι την παρουσία σας και δεν θα μπορέσει κανένας να σας αρνηθεί την αγάπη του.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες που μπορείτε με τον καλύτερο τρόπο να διαχειριστείτε και ο λόγος είναι ότι είναι ακόμα κάποιες πόρτες ανοιχτές που αν τις χρησιμοποιήσετε σωστά θα βρείτε λύσεις επί πολλών προβλημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε γενικά πολύ άνετοι και ήρεμοι και ο λόγος είναι ότι νιώθετε ασφάλεια και εσωτερική ησυχία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα είστε αρκετά άνετοι στο να διαπραγματευτείτε πράγματα τα οποία σας ήταν δύσκολα άλλες φορές.
Έρωτας: Είστε πολύ θετικοί μέσα σε μια σχέση παρόλο που μπορεί να μην είστε φουλ ερωτευμένοι αλλά επειδή περνάτε καλά δεν θέλετε να αλλάξετε όλο το σκηνικό. Η επαφή με Σκορπιό είναι πολύ καλή και μπορεί να κάνετε σχέδια για συγκατοίκηση ή γάμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ελέγχετε με κάποιο τρόπο τα οικονομικά σας. Παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες στο να μαζέψετε αυτά που θέλετε ο προγραμματισμός θα είναι πολύ ωφέλιμος γιατί τις τελευταίες ημέρες ίσως να είχατε ανοιχτεί αρκετά.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Τα συναισθήματά σας ίσως να είναι υπερβολικά και να μπορεί να μην διαθέτετε σημεία κρατήματος αλλά τελικά θα τα καταφέρετε να εξισορροπήσετε γιατί έχετε το χάρισμα της αρμονίας.
Έρωτας: Υπάρχουν απαιτήσεις και ανάγκες από την πλευρά του συντρόφου σας τις οποίες μερικές φορές τις βρίσκετε πολύ χλιαρές ή ακόμα και πολύ γκρινιάρικες. Παρόλα αυτά καλό είναι να γνωρίζετε και του άλλου τις αναγκαιότητες γιατί θα σας έκανε καλό κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Αιγόκερω ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να κλείσετε κάποιους παλιούς λογαριασμούς οι οποίοι σας βαραίνουν και δεν σας δίνουν περιθώρια να προχωρήσετε. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες έχετε ευκαιρίες να ανοιχτείτε σε κάτι πολύ νέο και πιθανόν δημιουργικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η αντανάκλαση κάποιων πραγμάτων είναι ακριβώς πάνω σας και αυτό πιθανόν να σας δίνει μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά και συναίσθηση στα προβλήματα των άλλων. Η πιθανή αναθεώρηση πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν τον εσωτερικό σας κόσμο σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Ανανεώνεστε και σίγουρα θα δείξετε ένα πολύ καλό κομμάτι του χαρακτήρα σας. Ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να είστε απόμακροι από το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν έχετε βέβαια κάνει μια κίνηση για να τα βρείτε με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν πιθανόν να επανέλθει με πολύ καλό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βρει το μέτρο σας και πλέον δεν θα γίνουν λάθη τα οποία σας αφήνουν απροστάτευτους και πολιορκημένους από πολλές πλευρές. Η μέριμνα μετράει και θα είναι το πιο σωστό για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε κάπως υποτονικοί γιατί μπορεί να μην έχετε διάθεση για πολλά πράγματα και οτιδήποτε κάνετε πιθανόν να είναι κάπως σταματημένο. Η προστασία των συναισθημάτων σας μπορεί να είναι αναγκαία.
Έρωτας: Όσο μπορείτε τηρείτε τις υποσχέσεις σας και με αυτόν τον τρόπο ανταπεξέρχεστε σε οτιδήποτε βλέπετε σαν υποχρέωση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες θα χρειαστείτε να κάνετε μια απελευθέρωση από προσωπικά βιώματα τα οποία εμποδίζουν την σχέση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην διαίσθησή σας την οποία τις πιο πολλές φορές δεν τις δίνετε καμία σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε σταθεί πολύ δυνατοί κυρίως οι γεννημένοι με το τρίτο δεκαήμερο. Η εύνοια που έχετε μέσω του προσωπικού μαγνητισμού σας είναι δεδομένη γιατί ακολουθείτε την φωνή μέσα σας που σας λέει να δώσετε και κάποια πράγματα στον εαυτό σας.
Έρωτας: Η σταθερότητα είναι απαραίτητη για να βιώσετε κάποια συναισθήματα τα οποία μερικές φορές τα φοβόσαστε ή τα αρνείστε γιατί σας φαίνονται υπερβολικά τουλάχιστον από την πλευρά σας. Καιρός να προστατέψετε τον εαυτό σας και ίσως από αυτήν σας την απόφαση να υπάρχει μια μικρή απομάκρυνση.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό για να αποδείξετε ότι τελικά αξίζετε και πιθανόν κάποια μεγαλεπήβολα σχέδια να μην είναι τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Δοκιμάστε πρώτα τα συναισθήματά σας δηλαδή αν μπορείτε να στηρίξετε κάτι που είναι αρκετά δύσκολο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε αντιμέτωποι με τους άλλους για αυτό θα πρέπει να διαχειριστείτε με καλύτερο τρόπο τους γύρω σας. Το άνοιγμά σας θα βοηθήσει στο να κάνετε ένα άλμα μέσα στην καρδιά σας και να νιώσετε ότι τελικά μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα.
Έρωτας: Νιώθετε την ανάγκη να είστε ζεστοί και πολύ ανοικτοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για αυτό θα παρουσιάσετε δείγματα του καλύτερου σας εαυτού, χωρίς όμως να ζορίζεστε. Από την άλλη η σχέση με Σκορπιό πιθανόν να έχει μια απομάκρυνση αλλά ίσως να οφείλετε και σε δική σας απόφαση. Θα πρέπει να το σκεφτείτε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να είστε πολύ συνεργάσιμοι για να μειωθούν οι δυσκολίες και οι εντάσεις με τα πολύ στενά πρόσωπα που είστε μαζί.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Δεν θέλετε να χάσετε αυτά που έχετε πάρει αυτές τις ημέρες και κυρίως δεν θέλετε να διαπληκτιστείτε με άτομα που θα διαφωνήσετε μαζί τους για διαφορά απόψεων. Η προσωπική σας άποψη θα μετρήσει πολύ περισσότερο αν είστε σταθεροί στις ιδέες σας και απόψεις σας.
Έρωτας: Δεν είναι εύκολο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων γιατί μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα που δεν σας βοηθάει να καταλάβετε τα συναισθήματα του άλλου προσώπου και να σας φαίνονται πολύ απαιτητικά ή ακόμα και πολύ υπερβολικά, κυρίως αν σχετίζεται με ένα Λιοντάρι.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχετε μια λάθος εικόνα για κάποιες συνεργασίες. Και επειδή θα νομίζετε ότι μπορεί να γίνουν πράγματα τα οποία ίσως να λείπει η εμπειρία από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, εσείς να πιστέψετε σε πράγματα που δεν είναι και πολύ εύκολα να γίνουν. Το καλό είναι ότι μέσα από αυτό θα κατορθώσετε να συγκεντρώσετε στοιχεία τα οποία στην πορεία θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *