Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας: Χορός με προσκεκλημένες τις παίκτριες της γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ

Συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία με αντιπροσωπεία του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας που έχει το όνομά του, προγραμματίζεται, πριν αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ουρουγουανός άσος από τη Τούμπα.

Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ από τη Σκύδρα, τη Καβάλα, την Κατερίνη («Χαράλαμπος Ζαπουνίδης») και την Πτολεμαΐδα, ζήτησαν να μιλήσουν με τον Γκαρσία και είναι διατεθειμένοι να οργανώσουν εκδήλωση από κοινού προς τιμήν του.

Επίσης, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Σκύδρας Πάμπλο Γκαρσία διοργανώνει το χορό του συνδέσμου στις 27 του μήνα, με επίτιμες προσκεκλημένες τις παίκτριες της γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, ως μόνιμης πρωταθλήτριας τα τελευταία χρόνια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *