Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η Ραχήλ Μακρή σέρνει τον Τζαμτζή στην Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ενωση για ρατσιστική συμπεριφορά

Επιστολή προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης και την Επιτροπή για τα Δικαιώματα των γυναικών βουλευτών ετοιμάζει η κυρία Ραχήλ Μακρή στην οποία θα καταγγέλλει τον κ. Ιορδάνη Τζαμτζή
– και άλλους βουλευτές, όπως λέει - για ρατσιστική συμπεριφορά. Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που περνά στο κοινοβούλιο σημειώνοντας ότι «ο μεγαλύτερος ρατσισμός που έχω βιώσει είναι από βουλευτές».

Προσθέτει δε «πολλοί ίσως να θυμούνται την επίθεση που επίθεση που είχα δεχθεί με χυδαίο φρασεολόγιο και με επιθετική κίνηση, κίνηση που ήθελε να δείξει ότι θα ε χτυπήσει, από τον κ. Τζαμτζή» αναφερόμενη προφανώς στην επεισοδιακή συνεδρίαση για το μεσοπρόθεσμο τον περασμένο Ιούλιο. Τότε, σε μια στιγμή έντασης η κυρία Μακρή φέρεται να φώναξε εκτός μικροφώνου: «Είστε όλοι προδότες... θα σας κρεμάσουμε» και ο κ. Τζαμτζής να της απάντησε «θα μας κλάσ... τα αρχι...! Κάτσε κάτω μωρή! Μιλάς και εσύ που διορίστηκες από το ΠΑΣΟΚ». 

Προκειμένου λοιπόν - όπως λέει η κυρία Μακρή – «να γίνουν ευρέως γνωστά στα υπόλοιπα κοινοβούλια του κόσμου αυτά τα οποία συμβαίνουν μέσα στην Ελληνική Βουλή... έχω ήδη ετοιμάσει επιστολή προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης». 

πηγη:toxwni

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *