Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Ο εραστής της γυναίκας του τον σκότωσε με μία γροθιά! (vid)

Μία γερή γροθιά από τον εραστή ήταν αρκετή για να σκοτώσει τον νόμιμο σύζυγο της γυναίκας με την οποία διατηρούσε σχέσεις. Το σκηνικό απαθανατίστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος


Το κλειστό κύκλωμα δείχνει ακριβώς τη στιγμή όπου ο 44χρονος Frew χτυπά δυνατά με γροθιά τον 41 ετών Welford ο οποίος πέφτει κάτω. Κατέληξε μία βδομάδα μετά στο νοσοκομείο.


Ο λόγος, τι άλλο, ερωτική αντιζηλία.

Ο θύτης φαίνεται πως είχε σχέση με τη σύζυγο του 41χρονου θύματος, τη Σάρα. Ο 44 ετών σύζυγος επιχείρησε να αντιμετωπίσει λεκτικά τον εραστή, ο οποίος όμως με μία ξαφνική κίνηση, του κατάφερε μία γροθιά και τον έριξε στο έδαφος.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε να ήταν απλώς ένα βίαιο συμβάν, ίσως και αστείο. Η πτώση όμως του Welford από την μπουνιά του Frew, του προκάλεσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και τελικά τον σκότωσε, έστω και μία εβδομάδα μετά.

Ο πατέρας δύο παιδιών εξέπνευσε μετά τον καβγά στο πάρκινγκ σε νοσοκομείο του δυτικού Γιορκσάιρ στη Βρετανία.

Ο Frew, ο οποίος είναι γυμναστής, φυλακίστηκε την Τρίτη για 3,5 χρόνια, αφού βρέθηκε ένοχος για το συμβάν.

Τα στοιχεία λένε πως εραστής και η σύζυγος, είχαν βρεθεί ερωτικά σε ξενοδοχείο δύο βραδιές.



Σοβαρός τραυματισμός εραστή με μία γροθιά από Newscaster
ΠΗΓΗ: news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *