Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Σκέψου η ζωή να τραβά τον δρόμο της και εσύ να λείπεις» (vid)

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τα τροχαία στην Κρήτη.

 Με στόχο να «φωτίσει» την μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων από μιαν άλλη πλευρά, εκείνη των συγγενών και φίλων και να βοηθήσει - ειδικά τους νέους - να σκεφτούν, δημιουργήθηκε το πρώτο ντοκιμαντέρ για τα τροχαία στην Κρήτη.

Το ντοκιμαντέρ μπορεί να επικεντρώνεται ειδικά στην περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων, αλλά οι επιπτώσεις των τροχαίων είναι ίδιες σε όλους τους τόπους.

Υπό τον τίτλο «Σκέψου» η ταινία που διαρκεί περίπου 50 λεπτά, αποτελεί δημιουργία του Μπάμπη Γαλανάκη και του Κώστα Παπαζαχαριουδάκη και χρηματοδοτήθηκε από τον Δήμο Αποκορώνου.

«Επικεντρωθήκαμε κυρίως στο τι αφήνουν πίσω τους τα τροχαία και ειδικά στις οικογένειες των θυμάτων» είπε στο Flashnews.gr, ο Μπάμπης Γαλανάκης.

Χαρακτηριστικό είναι το τέλος του τρέιλερ του ντοκιμαντέρ, με ένα απόσπασμα από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Οι γειτονιές του κόσμου».

«Σκέψου η ζωή να τραβά τον δρόμο της και εσύ να λείπεις»

Δείτε το τρέιλερ...


ΠΗΓΗ: newbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *