Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Μέχρι 31 Ιανουαρίου το μειωμένο εισιτήριο για τους πρωτοετείς φοιτητές - Παράταση για τους νεοεισαχθέντες

Παρατείνεται έως και τις 31 Ιανουαρίου 2014 η περίοδος καταβολής μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς από τους νεοεισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα φοιτητές του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014.

Η έκπτωση θα εξασφαλίζεται με την επίδειξη κατά περίπτωση της βεβαίωσης εγγραφής ή της βεβαίωσης επιτυχίας τους, καθώς και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Η παράταση δόθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής των νέων φοιτητών στα ΑΕΙ και να εκδοθεί η ακαδημαϊκή-φοιτητική τους ταυτότητα.

Υπενθυμίζεται, ότι η βεβαίωση επιτυχίας χορηγείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασης των επιτυχόντων στα ΑΕΙ.


Πηγη: in.gr

1 comments:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ,ΕΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΠΟΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ,ΗΤΑΝ ΤΗΣ Κ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,ΑΦΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ,ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ ΓΡΑΜΕΝΟ.ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ,ΤΗΛΕΦΩΝΙΣΑ ΜΙΛΙΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗ,ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΣΠΙΡΙΝΗ,ΜΕΣΟΥΛΙΝΤ,ΕΠΙΔΕΣΜΟ,ΧΑΝΖΑΠΛΑΣΤ,ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ ,ΤΟ ΧΑΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ,ΙΜΟΟΝΤΙΟΥΜ,ΠΑΝΑΝΤΟΛ,ΚΟΛΙΡΙΟ,ΜΑΛΟΞ,ΖΑΝΤΑΚ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ??????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΥΝ?ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΤΑΛΕΠΟΡΙΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *