Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Ελεύθερα η μαριχουάνα στο Κολοράντο - Και για «ψυχαγωγικούς σκοπούς»

Στις 5 ώρα Ελλάδος η πρώτη νόμιμη πώλησης μαριχουάνας για «ψυχαγωγικούς» σκοπούς στο Κολοράντο, καθώς εκείνη την ώρα θα ανοίξουν τα πρώτα «κόφι σοπ». 

Ο νόμος που ψηφίστηκε σε Κολοράντο και Ουάσιγκτον επιτρέπει την πώληση έως 28 γραμμαρίων μαριχουάνας σε ενήλικες άνω των 21 ετών, όμως οι στην Ουάσιγκτον δεν έχουν εκδοθεί ακόμα οι σχετικές άδειες για τη λειτουργία «κόφι σοπ». 

Η πώληση μαριχουάνας στο Κολοράντο επιτρεπόταν εδώ και 3 χρόνια, όπως και σε άλλες 20 πολιτείες, αλλά μόνο για ιατρικούς λόγους. Πάντως, δεν επιτρέπεται η χρήση σε δημόσιους χώρους.



Πηγη: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *